De AS/400 is binnen de midrange-omgeving een van de belangrijkste platvormen. Een van de modernste ook. Het scala aan ontwikkelomgevingen, tools en pakketten is indrukwekkend en in velerlei opzicht hightech. PDG volgt de ontwikkelingen op dit gebied op de voet en detacheert bij u AS/400-professionals met de juiste, actuele kennis en ervaring.

Vanzelfsprekend spreken en schrijven onze mensen met Cobol/400 en RPG/400. Maar hun vaardigheden reiken verder. 4e Generatie ontwikkeltalen als Lansa, COOL:2E (voorheen Synon) en COOL:Gen passen ze probleemloos toe en een omvangrijke reeks aan ondersteunende tools vormt een vast onderdeel van de bagage die zij naar u toe brengen. SQL (System Query Language), CL (Control Language), SEU (System Entry Utility) en DFU (Data File Utility) bijvoorbeeld. Ook VisualAge van IBM in combinatie met Java herbergt voor uw PDG’er geen enkel geheim.

De voordelen voor u zijn evident. Wij stellen u mensen ter beschikking die oplossingen aandragen op het totale gebied van AS/400. Mensen die hun ervaring en kennis moeiteloos inzetten in uw specifieke situatie. Die zich in no-time kunnen inwerken en inleven in uw problematiek, zoals zij dat ook deden bij organisaties als KLM, ABN/AMRO, Medtronic en Sligro. Wij voegen uw naam graag aan deze lijst toe. 

Vanzelfsprekend besteedt PDG voortdurend aandacht aan opleiding en begeleiding van onze AS/400-professionals. Niet alleen neemt u enthousiaste en betrokken mensen af, maar tevens de actuele kennis en expertise van een ervaren zakenpartner. En dat merkt u, iedere dag opnieuw.