Professional Detachment Group b.v. oftewel PDG is opgericht in 1991 en houdt zich bezig met werving, selectie en detachering van IT-professionals op MBO+, HBO en Academisch niveau. 
Door de persoonlijke benadering en expertise wordt uiteindelijk de perfecte match gevonden.
Wij slagen er dan ook ook al
meer dan 20 jaar in om ervaren en hoog gekwalificeerde IT-ers te leveren aan organisaties in de meest uiteenlopende branches in Nederland en BelgiŰ.

PDG is een no-nonsense bedrijf. Een platte organisatie, zonder bureaucratie en met korte, directe communicatielijnen. Groot genoeg om een totaalpakket aan diensten te kunnen bieden. Klein,  compact en transparant genoeg om op een duidelijke, betrokken en open manier te kunnen werken, met respect voor de wederzijdse relatie.  

PDG staat voor:
- persoonlijke betrokkenheid
- betrouwbaarheid
- platte organisatie
- flexibiliteit
- daadkracht

Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers is PDG een aantrekkelijke partij. Het verloop van mensen is laag, waardoor de kennis en expertise binnen de organisatie zich continu uitbreidt. De betrokkenheid van de professionals die worden gedetacheerd, is hoog. Onze professionals zijn niet alleen geselecteerd op kennis en ervaring, maar vooral ook op hun aanpassend vermogen en de kwaliteit om zich snel de omgeving van de klant eigen te maken. Ze worden deel van die omgeving en gaan een persoonlijke relatie aan met de opdrachtgever. Juist daarin ligt de kracht en het onderscheidend vermogen van PDG. De mensen die wij bij u detacheren, zijn ˙w mensen.

Wat heeft PDG te bieden? PDG kan expertise leveren op de volgende kennisgebieden:

  • Mainframe omgevingen;
  • DB2, Oracle, IDMS;
  • Novell netwerken;
  • AS/400- en I-series -omgevingen;
  • Microsoft gebaseerde netwerken;
  • Software ontwikkeling;
  • Oracle;
  • SAP;
  • Etc. etc.

PDG staat bekend als een pragmatische en professionele partner, als een organisatie die zegt wat ze doet Ún doet wat ze zegt. En kunnen we iets niet dan zeggen we dat ook!
Maar PDG staat bij veel gedetacheerden ook bekend als een serieuze en betrokken werkgever, die haar afspraken altijd na komt.
In die combinatie bevindt zich de meerwaarde van onze dienstverlening. Wij zijn u dan ook graag van dienst!