NedCar, DSM, General Electric, Libertel, Vlisco, Mega Limburg, TDI Tot de opdrachtgevers van Professional Detachment Group behoren alleszins klinkende namen. Gerenommeerde ondernemingen en instellingen, die wij onder meer ondersteunen met diensten op het gebied van PC-netwerken. 

Binnen de  PDG-organisatie neemt de afdeling PC-netwerken een belangrijk plaats in. Het niveau van onze MCSE-gecertificeerde medewerkers is bijzonder hoog. Zij staan u graag terzijde op het gebied van systeembeheer, consultancy en projectmanagement.

PDG levert u via detachering de juiste specialisten op het juiste moment. Specialisten die u onder meer ondersteunen bij systeembeheer in Microsoft- en Novell-omgeving. De diensten die zij u verlenen zijn breed van opzet en variren van het aanmaken van netwerkaccounts, de beveiliging van data en applicaties, het uitvoeren van back-up procedures en het inrichten van PCs tot aan het compleet inrichten en onderhouden van netwerken op servers en mid-range apparatuur. Dat gebeurt bij u op locatie. Vanzelfsprekend, want of het nu gaat om uitbreiding van capaciteit of om aanvulling van specifieke kennis, iedere PDGer past naadloos in w organisatie.

Waarom zoveel toonaangevende bedrijven met PDG samenwerken? Omdat onze mensen in staat zijn zich in korte tijd alle relevante klantspecifieke aspecten eigen te maken. Omdat zij voldoende bagage in huis hebben om elke situatie het hoofd te kunnen bieden. Omdat PDG hen continue intensief begeleidt. En omdat initiatief nemen, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, maatwerk en pragmatisme voor PDG geen loze kreten zijn. U bent van harte welkom om dat zelf te ontdekken.