Ook binnen de midrange-omgeving neemt PDG de juiste positie in, en niet zomaar een. De AS/400 is een van de belangrijkste en modernste platvormen. Het totaal  aan ontwikkelomgevingen, tools en pakketten is voor dit platvorm indrukwekkend en in meer dan een opzicht hightech. Wij volgen de ontwikkelingen op dit gebied nauwgezet op de voet. Daardoor zijn wij in staat om bij u de juiste AS/400-professionals met de juiste kennis en ervaring en de juiste instelling te plaatsen.

Vanzelfsprekend kunnen onze mensen lezen en schrijven met Cobol/400 en RPG/400. Maar hun mogelijkheden gaan een stuk verder. 4e Generatie ontwikkeltalen als Lansa, COOL:2E (voorheen Synon) en COOL:Gen passen ze probleemloos toe en een omvangrijke reeks aan ondersteunende tools vormt een vast onderdeel van de bagage die zij meenemen. SQL (System Query Language), CL (Control Language), SEU (System Entry Utility) en DFU (Data File Utility) bijvoorbeeld. Ook VisualAge van IBM in combinatie met Java herbergt voor onze en daarmee ook uw PDG’er geen enkel geheim.

De voordelen voor u zijn onze mensen. Mensen die oplossingen aandragen op het totale gebied van de AS/400. Mensen die hun ervaring en kennis moeiteloos inzetten in uw specifieke situatie. Mensen die zich in no-time kunnen inwerken en inleven in uw problematiek. Dat deden zij al bij een aantal van uw collega’s. Zoals bij KLM te Schiphol, waar zij voor langere tijd het verkoopregistratie systeem hebben onderhouden en uitgebreid. Of neem de ABM/AMRO te Amstelveen, waar ze uitgebreid hebben gesleuteld aan de systemen voor het nationale en internationale betalings- en beleggingsverkeer. Of bij de Medtronic te Kerkrade, waar ze het bestaande systeem hebben uitgebreid met oa. EDI interfaces voor de Franse vestiging. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. U ziet het, we zijn van alle markten thuis. Ook van uw markt. Wij voegen uw naam dan ook graag aan onze lijst toe. 

Vanzelfsprekend besteden wij continu aandacht aan de juiste opleiding en de juiste begeleiding van onze AS/400-professionals. Nieuwe ontwikkelingen en upgrades van bestaande, we volgen ze en maken ze tot de onze. Het groeipotentieel van onze mensen stimuleren en koesteren we. Daardoor krijgt u enthousiaste en betrokken mensen, naast een ervaren zakenpartner die overloopt van de juiste kennis en ervaring. En dat merkt u, iedere dag opnieuw.