Met gepaste trots kunnen we stellen dat systeemontwikkeling in Mainframe-omgeving onze basis is. Al sinds ons ontstaan, en voor de meeste van onze mensen al van ver daarvoor, is dit een kernactiviteit van ons. En dat zonder dat we onze overige takken van sport verwaarlozen!  Door de jaren heen hebben wij dan ook  een indrukwekkende hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan, bij een scala aan toonaangevende ondernemingen in Nederland en Belgi.

Er is geen markt die zo uitgebreid en complex is als de Mainframe-markt. Bekijk de lijst van mogelijke hardware, software en toepassingen en het duizelt. Om u als klant dus optimaal te kunnen ondersteunen en om onze eigen kwaliteitsnormen trouw te kunnen blijven, maken wij dus keuzes. Waar zijn we goed in, wat beheersen we tot in de puntjes, wat hoort bij ons. En dan kom je uit op kennisgebieden als COBOL, IDMS/ADS, CICS/DB2 en IMS. Deze zaken beheersen onze mensen tot in de kleinste details, daar zijn ze sterk in. Dat hebben ze keer op keer aangetoond. Bij klanten als DAF in Eindhoven, waar we al jaren first supplier zijn op het gebied van systeemontwikkeling en consultancy. Of neem Ahold in Zaandam, waar niks gebeurt omtrent het salarissysteem zonder onze inbreng. Zo ook het ABP te Heerlen, waar de recente wijzigingen in de Sociale Zekerheid systemen door ons op intensieve wijze mede vorm gegeven zijn. En dan is er nog het Ministerie van Defensie. Luchtmacht, Landmacht, Marine. Wij kennen ze alle drie en zij kennen ons. We kunnen stellen dat op het gebied van Logistiek en Administratie Defensie weinig geheimen meer heeft voor ons!

En de lange lijst groeit en groeit en

Maar we staan niet stil. Onze diepgaande ervaring, gepaard aan onze manier van werken, maakt dat onze mensen in staat zijn nieuwe omgevingen en nieuwe ontwikkeling razendsnel op te pikken. Getuige kennisgebieden als Object Orintatie, Maestro, SQL en onlangs VisualAge en Java. 

Daar waar specifieke systeemrestricties wegvallen, in casu op het gebied van functioneel ontwerp, consultancy en projectmanagement, zijn onze mensen nog breder inzetbaar. Deze activiteiten kunnen wij en doen wij ook in die omgevingen die wij qua technische expertise niet tot in de puntjes beheersen. En ook hier op basis van onze aanpak en ons pragmatisme, en ook hier met succes.

Wij werken graag op Mainframes, ook op het uwe. Wat uw behoefte ook is, zij het ervaren specialisten of breder inzetbare generalisten, wij gaan graag met u de uitdaging aan. Wij vullen u aan daar waar het u aan ontbreekt. Naadloos. U krijgt wat u nodig heeft: betrokkenheid, enthousiasme en pragmatisme. En mr. Onze mensen worden w mensen. w problematiek wordt  onze problematiek.

Wij zorgen goed voor onze mensen. Opleiding en begeleiding vinden wij vanzelfsprekend, evenals een uitstekende werkomgeving. Daarom blijven onze mensen ook onze mensen en dus ook uw mensen.