Als onderdeel van onze organisatie is de afdeling PC-netwerken niet een van de minste. PDG levert u via detachering de juiste specialisten op het juiste moment. Specialisten die u onder meer ondersteunen bij systeembeheer in Microsoft- en Novell-omgeving. Het niveau van onze medewerkers is bijzonder hoog en terecht. Systeembeheer, consultancy, projectmanagement. U vraagt en wij draaien.

De diensten die wij u kunnen leveren zijn breed van opzet. Op het gebied van systeembeheer staan we sterk. Vraag maar aan NedCar in Born, waar we het beheer van het forse NT netwerk in alle facetten ondersteunen. Loop eens langs bij Vlisco in Helmond en vraag naar de NT 4.0 installatieprocedures die we daar ontwikkeld hebben. Of leg uw oor te luister bij DSM te Heerlen, waar we binnen het Aurora project applicaties getest hebben op het NT-compatible zijn. Of informeer eens bij de Mega Limburg in Maastricht, waar we participeerden in het operationeel beheer van zowel het Novell netwerk alsook het NT netwerk alsmede het Mega Intranet. En de lijst groeit maar door. U ziet het, wij draaien nergens onze hand voor om. Wij leven voor de uitdaging maar gaan het day-by-day routinewerk niet uit de weg.

Wij werken bij u op locatie. Vanzelfsprekend, want iedere PDGer past naadloos in w organisatie. Of het nu gaat om tijdelijke uitbreiding van uw bemanning of om het aanvullen van ontbrekende kennis en kunde. En dit alles op het juiste niveau. Want wij vinden de MCSE certificering niet een added bonus maar een vanzelfsprekendheid.

Waarom werken deze bedrijven, toch niet de eerste de beste, met ons samen?

Omdat we doen wat we zeggen. Omdat onze mensen zich in korte tijd kunnen inwerken in de klantspecifieke situatie. Omdat zij voldoende kennis en ervaring in huis hebben om zich in elke situatie staande te kunnen houden. Omdat wij hen niet alleen bij u plaatsen, maar hen daarna ook intensief begeleiden, en zo contact houden met w situatie. En omdat initiatief nemen, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, maatwerk en pragmatisme voor PDG geen loze kreten zijn. Elke klant en elke opdracht is voor ons uniek. Wij leveren maatwerk en dat bevalt ons en onze klanten wel.